13/1/10


L’enèssima enculada del tripartit, i en van? En Pepiño Blanco ha decidit que na nai de la Xina de compartir la gestió de l’aeroport del Prat. Ells continuaran remenant les cireres i decidint. Mesos i mesos d’intentar fer-nos creure que aquesta vegada sí. Que tot estava a punt per traspassar la gestió a la Generalitat. El conseller Nadal llepant el cul als successius ministres que ens han anat enganyant. Amb el somriure cínic i sorneguer que el caracteritza s’haurà d’empassar un altre fracàs del seu Departament. Tothom tranquil que aquí no dimiteix ni Déu. El PSC mamant-la una altra vegada. Ningú plega per la seva ineptitud i tothom amarrat a la cadira. Hi ha algun polític amb dignitat en el tripartit? Què esperen els consellers Saura i Baltasar per dimitir després d’haver mentit públicament? Miserables!

4 comentarios:

òscar dijo...

Igual que en alguns hotels no hi ha planta tretze, en el diccionari dels polítics ineptes entre les paraules diminutiu i dimoni no hi són ni dimissió, ni dimissionari ni dimitir. Coses dels diccionaris.

GOS GÀNGUIL dijo...

Són una colla de miserables, sort que a finals d´any ja no hi seran!
Salut i Pàtria!

Anónimo dijo...

QUIM NADAL SI TENS DIGNITAT DIMITEIX,JAAAA¡
PRIMER LA "MERDA DELS TRENS"TOTE UNA AIXECADA DE CAMISA,ARA "AEROPORT,PRIMER PAS..."QUE NO SOM IMBECILS.
JUGANT AMB BCN.

Anónimo dijo...

Saben que els hi queden pocs mesos i mamaran tot el que puguin fins el final. Només cal veure l'endeutament que deixaran amb el seu pas per a comprovar que estan munyint tant com poden i més.