14/7/09


Saura és el drama. Saura és el somriure falsificador. Saura és la degradació de la política per vocació. Saura és l’inutilitat del governant. Saura és el pitjor mirall de servidor públic. Saura és la negació de la raó. Saura és el mal gestor. Saura és la perversió. Saura és un insult a la intel·ligència. Saura és un pobrot homenot. Saura és un lamentable polític. Saura és l’acudit de l’esquerra. Saura és el lloro que avorreix. Què hem fet per merèixer tanta misèria condensada?

4 comentarios:

Adrià Izard dijo...

Doncs pel que sembla l'haurem d'aguantar 4 anys més, ell ja ha dit que el 3r tripartit està pactat, si us plau que no sumin!

GOS GÀNGUIL dijo...

Saura serà una rampoina d´aquí un temps...Reagrupament és el blindatge antitripi! Som la medicina que la Nació necessita!
Salut i Pàtria!

Eva dijo...

Saura és el qui permet que els mossos d'esquadra apallissin als seus votants potencials, Saura és senzillament un inútil.

Noctas dijo...

Home Eva això de permetre que els mossos apallissin als seus votants és el millor que ha fet en tota la seva carrera política. Si tot fos això, jo fins i tot el votaria...saludus