1/7/09


Coses que em fan riure: Declaracions d’Iñaki Gabilondo “"No he sido nunca de ningún partido político, ni he seguido nunca las directrices de ningún partido político. Tengo derecho a mi pensamiento y a mi ideología". I jo dic, només faltaria. Ara bé, que després no em vinguin amb la cantarella de la independència dels mitjans de comunicació. Tots estan untats. I una altra cosa que vull fer notar és l’escandalosa política de fitxatges del Madrid. Ni directors esportius ni Valdanos de torn. Aquí la que ha fitxat ha estat la portera d’en Florentino. El que és difícil en el món del futbol és descobrir talents. No fotem, Valdano, Valdanito, Valdanete!

3 comentarios:

Noctas dijo...

Per favor, Iñaky gabilondo és el portaveu de Zapatero. Com pot ser tan cínic de dir que és independent? Com pot ser que aquest tio es passi el dia donant lliçons de bon periodisme?...QUINA VERGONYA!!!!

Anónimo dijo...

Gabilondo és al govern el que Goebbels era al Tercer Reich.
Vergonyós.

I jo em pregunto , qui pagarà aquests 300 millons d´€ en fitxatxes. El Madrid comença a fer por.

fèlix.

Adrià Izard dijo...

Gabilondo va dir publicament que s'havia passat criticant massa la segona etapa de l'Aznar. Ja pot dir el que vulgui que se li nota molt de quin color és. Aquells informatius són la veu del PSOE a la tele. És com dir que el Losantos (que per sort avui ho deixa) és independent.