26/4/07


Després de la darrera crisi al macro departament que gestiona el conseller Huguet hom té la percepció que “qui dia passa, anys empeny”. M’explico. Què hi diu Montilla a tot plegat? On és l’autoritat que li va ser conferida en tant que president de la Generalitat de Catalunya ? L’espectacle està essent delirant. Dimissions i més dimissions en el sí de la Conselleria però el seu màxim responsable és manté impertèrrit assegut a la cadira. No se l’hauria de cessar per haver demostrat incompetència a l’hora de gestionar aquesta macro àrea? Em pregunto què és el que preval en tota aquesta història? L’interés particular d’un pacte d’entesa entre tres partits o l’interés nacional del país per tirar endavant els grans projectes? Si una persona no és capaç de gestionar un pressupost, el que ha de fer és plegar i anar-se’n a casa en un acte d’humilitat (dimissió), o qui la posat en el càrrec l’ha de fer plegar (cessament). No hi ha volta de full. En tota aquesta rocambolesca història hi veig, una vegada més, una falta alarmant de lideratge del president del nostre país. I, mentrestant, com deia la Trinca, “aquí no passa res, no passa res!!!”.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Huguet es un dels importants exponents del marxisme a PSCAT.
Cada dia fem un pas enrere.

Algú pot aturar aquest desgavell?

Jm

Anónimo dijo...

Pot ser que com nou vingut, entengui poca cosa, a més a més sigui ingenu.
Però, no va governar CIU durant més de 20 anys, pactant amb Madrid? sense cap canvi important per Catalunya?.
Estic segur que amb Mas o Duran tornarien a fer el mateix que en Pujol. Fer president a Aznar i al PP que parlan català en la intimitat!.
La qüestió es administrar, i fer-ho bé!.
Evidentment que doni algun benefici. I preferiblement al conjunt de la ciutadania, no als més privilegiats.
Per què els catalans, els empresaris catalans, no deixan un dia de mirar amb preocupació cap a Espanya i Madrid ( a veure si compren o no compren Cava) i comencen- com en el País Basc - i es preocupen per trobar mercats fora de Espanya i Castilla?.
Serà per que els empresaris catalans són espanyolistes?.
Que Huguet hagi participat a un partit marxista condiciona la seva política avui?.
No li dona més capacitat d'analisi?.
M'agrada pensar, i saber, que l'intel·ligència s'utilitza al servei d'un pais.
Em sembla que t'equivocas amb el teu analisis.!

Carles TV dijo...

Guillermo, t'agraeixo el teu anàlisi ponderat. Ara bé, deixa'm dir que si a una conselleria hi ha tanta dimissió concentrada. Alguna responsabilitat deu tenir el conseller, o no?