13/1/10


L’enèssima enculada del tripartit, i en van? En Pepiño Blanco ha decidit que na nai de la Xina de compartir la gestió de l’aeroport del Prat. Ells continuaran remenant les cireres i decidint. Mesos i mesos d’intentar fer-nos creure que aquesta vegada sí. Que tot estava a punt per traspassar la gestió a la Generalitat. El conseller Nadal llepant el cul als successius ministres que ens han anat enganyant. Amb el somriure cínic i sorneguer que el caracteritza s’haurà d’empassar un altre fracàs del seu Departament. Tothom tranquil que aquí no dimiteix ni Déu. El PSC mamant-la una altra vegada. Ningú plega per la seva ineptitud i tothom amarrat a la cadira. Hi ha algun polític amb dignitat en el tripartit? Què esperen els consellers Saura i Baltasar per dimitir després d’haver mentit públicament? Miserables!

4 comentarios:

òscar dijo...

Igual que en alguns hotels no hi ha planta tretze, en el diccionari dels polítics ineptes entre les paraules diminutiu i dimoni no hi són ni dimissió, ni dimissionari ni dimitir. Coses dels diccionaris.

GOS GÀNGUIL dijo...

Són una colla de miserables, sort que a finals d´any ja no hi seran!
Salut i Pàtria!

Anónimo dijo...

QUIM NADAL SI TENS DIGNITAT DIMITEIX,JAAAA¡
PRIMER LA "MERDA DELS TRENS"TOTE UNA AIXECADA DE CAMISA,ARA "AEROPORT,PRIMER PAS..."QUE NO SOM IMBECILS.
JUGANT AMB BCN.

Albert B. i R. dijo...

Saben que els hi queden pocs mesos i mamaran tot el que puguin fins el final. Només cal veure l'endeutament que deixaran amb el seu pas per a comprovar que estan munyint tant com poden i més.