14/12/09


L’Espanyol és un equip ploramiques i rematadament contradictori. Començant pel nom que els defineix i acabant per la tropa de dirigents ineptes que manega la nau blanc-i-blava. Espanyol i català? Au, vinga! Francès i anglès, oi que no pot ser? Doncs aquí tampoc. Les coses pel seu nom. Fa quatre dies els accionistes van aprovar la gestió de Sánchez Llibre per majoria aclaparadora. Flipo. Amb un deute acumulat que fa posar els pèls de punta i una gestió esportiva que comença i acaba projectes amb una facilitat impressionant, la massa aplaudeix amb entusiasme aquest desgavell i els hi aprova els comptes. Cada any canvi d’entrenador, de secretari tècnic, de jugadors i qui dia passa, anys empeny. A mi ja em va bé. Que segueixin així. Per no parlar ja de la cantarella del penal de l’altre dia. Fins quan la rabieta? Feu-vos-ho mirar pericos i apreneu a jugar. Ja sabeu on us heu d’emmirallar. Hi haurà derby l’any que ve?

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Només un retrasat mental pot veure penalty sobre el Xavi. L´estira i cau enrere. Et recomano que llegueixis el "Empuje sobre los cuerpos" d´Arquimedes.

Que la lliga la tingui que guanyar el Barça es vergonyós. Villarazo. Iturralde serà al Barça al que Mejia Davila al Madrid.

Tresinores dijo...

Ser de l’Apaño es una pèrdua de temps. L’any passat el Barça va guanyar 3 títols amb un joc brillant. La resposta perica sempre va ser “ us vem guanyar 1 partit...” Un putu partit i res mes! I aquest any que els queda? Parlar d’un penal quan el Barça vola per disputar un altre títol.

Carles TV dijo...

A l'anònim valent: Deixa les malalties mentals que són una cosa massa seriosa per fer-ne conya. Denoto enveja i complex d'inferioritat en el teu comentari, consubstancial amb el fet pertànyer a l'Español, suposo.

Anónimo dijo...

Denoto més prepotència que el teu president. Dios los cría y ellos se juntan.

Carles TV dijo...

No pas! Derby l'any que ve?

Anónimo dijo...

Derby d´arbitres veterans? Mejía Davila vs Iturralde Gonzàlez. Segur que en Jan li ha donat palco vip. Quina puta vergonya, la culpa és de la caverna mediàtica catalanista.

Lluís dijo...

Bé, jo trobo que és penalty com una catedral i sinó perquè el tonto aquest de defensa de l'Español agafava de la samarreta a en Xavi. Que no sap que és falta? Si no sap el reglament, que l'aprengui abans de calçar-se les botes. O que intenti que l'àrbitre no el vegi. Però fer penalty i protestar de què te'l piten és d'un infantilisme majúscul.

L'Español és una mena de filial del Madrid que només s'hi fa quan juga contra el Barça. Si no deixessin que equips com el Santander els n'hi fotessin quatre, potser patirien una mica menys i serien un equip una mica més digne.

GOS GÀNGUIL dijo...

L´apañó és l´equip més patètic del panorama futbolístic mundial. És ja "per se" quelcom estrambòtic i aliè de la realitat catalana. Esperem que aquest any sí se´n vagin al pou de segona i d´allà directament a les clavegueres de la història.
Salut i Pàtria!

Tresinores dijo...

Benvist Carles TV, els comentaris i referències a malalties mentals son molt indicatives justament de certes mancances: poca consideració, baixa informació i molt mala educació però sobretot indiquen perfils psicològics febles que apliquen la sobrecompensacio en molts casos i limitacions importants a nivell intel·lectual. Fer servir aquest recurs doncs es una forma de projectar-se en la que s'intenta ocultar precisament que no es va sobradet de neuronetes.

Aquest tipus de gent(ussa) acostuma a fer us d'un to agressiu i comunicar-se amb referències constants a nivells d'intel·ligència. La “recomanació” sobre Arquimedes que després es permet es un bon exemple també d'aquestes projeccions però en aquest cas sobre la formació. (Gracies per incloure l'exemple, benvolgut anònim.)

Finalment, la “resposta” que dona i la construcció/estructuració de la seva argumentació ( en aquest cas, per absència ) nomes pot fer que confirmar que ni es llest ni es gaire culte. Això si, podem dir i confirmar que es de l'Español.