9/6/09


A voltes amb el multiculti Buenafuente. Què collons té a veure la barretina amb Rubianes. A què ve barrejar naps amb cols? Anit el còmic (?) de Reus a l’homenatge que se li va fer a Rubianes al Palau Sant Jordi va etzibar que aquest havia estat tant o més català que molts que es posaven la barretina i repartien carnets de catalanitat. Típica parida estúpida i cansina del fals progre que per amagar la seva misèria l’endinya als que tenim només una nació al cor. Nosaltres no estigmatitzem, Buenafuente. Ets tu que diferencies entre uns i altres. No facis jocs de paraules perversos per portar l’aigüa al teu molí. Ets tu que divideixes la societat en funció de l’origen dels seus ciutadans. No havíem quedat que és català qui viu i treballa a Catalunya. A què ve això ara? Et falta feina a Espanya?

5 comentarios:

GOS GÀNGUIL dijo...

Aquest és el típic discurs sociata.....quin fàstic de gentussa!!!
Salut i Pàtria!

Tresinores dijo...

Exacte. Més català que un català ja és una construcció fluixa. En tot cas, hauríem de preguntar-nos per que alguns catalans no defensen el seu país. I posar-hi remei.

Anónimo dijo...

En Buenafuente desde que ha anat a fer les españes no val un duro, aquell humor intel.ligent que tant agradava als catalans ja s´ha perdut i actua pels xarnegus i el capital.

Segurament anyora el que tenia aquí i ara vol tornar. No cal, no el volem.

Noctas dijo...

Bonafuente, que va sempre amb el diari El País a la mà.,quin paio, quin tio més progre, és l'exemple del que significa vetllar per la llibertat jojojojo saludus...

Outsider friar dijo...

Ep, que pel camí que anem ara es català qui (sobre)viu i qui NO treballa (cada cop més) a Catalunya.