1/6/09


El PP segueix mesell atiant el foc de l’odi amb l’enèsima proclama que el castellà està en situació de desigualtat a casa nostra. Fins quan seguirant mentint? Fins quan seguirant intoxicant aquesta colla de farsants? Fa molta ràbia que ningú els hi pari els peus. A l’altra banda, els sociates contiuen amb la cantarella de la por. Si tu no hi vas, ells venen. La crisi? Resulta que no hi tenen res a veure. L’argument que esgrimeixen a tots els debats és que la culpa és del neo-liberalisme desbocat. Ells amb tot el poder del món, que han especulat com els que més, que s’han beneficiat indignement, ara tenen la santa “jeta” de dir que no l’han provocada. Quina banda!

3 comentarios:

Noctas dijo...

Els sociates en saben molt més de propaganda que tots els altres partits junts. La seva campanya està feta pels imbècils perquè saben perfectament que el vuitanta per cent de la població és imbècil. I es per això que guanyen i és per això que el catell és molt bo. No hi ha més...saludus crcak

Anónimo dijo...

Noctas tu que formes part d´aquest 80% encara pagues el carnet de Conveniència i Unió.

Josep (sl) dijo...

En Alejo és sent com peix al aigua dient la grossa com el Carod el 2004. Fent un front contra ell i situant lo en el centre retroalimenta i movilitza el vot del PP. El PSOE li fa la campanya. De fet se la fan entre els 2, és un 69 polític, entre ell i la Badia.