8/4/09


Una altra zapaterada. El mentider número 1 del país veí decideix reestructurar l’executiu i ens torna a fotre una plantofada als morros. Un dels barons més influents del PSOE, Manuel Chaves, serà qui coordinarà a partir d’ara les relacions amb les autonomies. Serà amb ell, en tant que portaveu d’aquest avantprojecte d’estat plurinacional amb qui ens haurem d’entendre (o no). Això sí, Chaves s’incorpora al govern central després d’haver resolt el deute històric que tenia España amb Andalusia. Autonomia aquesta, no us ho perdeu, governada per ell mateix les últimes sis legislatures. Qui parlava d’eternitats pujolianes? No em negareu que tot plegat té tints surrealistes. Primer resolc lo meu i ara vinc a donar-vos calderilla a vosaltres, catalans. No tot és negatiu. La Maleni finalment ha estat defenestrada, partida i doblá! Show must go on!

2 comentarios:

Noctas dijo...

Un desastre estimat Carles. I la Salgado com a ministre d'economia jojojoj!!!! quin govern, quanta misèria, per cert batblocs és collonut...Endavant amb la lluita company!!!!

Anónimo dijo...

Quan tots els presidents seriosos ( Obama i Sarkozy) s´obren al món i incorporen candidats dels partits rivals en els seus governs el nostre gran ZP es tanca com una tortuga i elegeix la vella guardia recalcitrant.

I després es diuen progressistes.

Fèlix