17/4/09


Quin patetisme les darreres aparicions públiques de l’inefable Carod. Per llogar-hi cadires, vaja. La manera com ha anunciat la seva renuncia a presentar candidatura a president de la Generalitat m’ha semblat, si més no, significativa. Amb aquella cara de satisfacció i d’estimar-se molt apareixia ahir al costat de Puigcercós per anunciar que cedeix el seu lloc a l’hereu de Ripoll. Que honest que ets, Carod! Quin sacrifici personal més gran que acabes de fer. No saps com t’agraïm que no et tornis a presentar. Ara que tot s’enfonsa, ara que cada dia anem a pitjor, és la millor decisió que podies prendre. I posats a fer, perquè no te’n vas també del govern? Alliberarem uns quants milions d’euros del pressupost i aturarem la sagnia econòmica del teu Departament amb tanta dieta i viatge pagat a costa del contribuent. Algú t’hauria d’haver recordat que no hi ha ningú imprescindible a la política. Volies passar a la història de Catalunya? No pateixis, hi restaràs per sempre més com un dels polítics més nefastos i funestos que mai hem tingut. Ves-te’n al cine, si et plau, Josep Lluís.

4 comentarios:

Tresinores dijo...

Tots sabem que Esquela es fotrà una castanya de les bones després de tanta traïció, justament, surt ara per que la cleca caigui sobre un altre. Ell quedarà sempre en els “bons resultats” que es ban obtenir quan era cap de cartell. Puxi esperava la seva caiguda a les urnes i ara s'hi veu ell!

GOS GÀNGUIL dijo...

Després de l´anunci d´en Carretero, una nova era comença!!
La morsa és morta i el putxi és un cadàver que ja comença a fotre molta pudor....
Salut, Pàtria, Dignitat, Honor, Orgull i Esperança!!!

Noctas dijo...

No és només Carod, és el partit sencer que ha preferit el poder que no pas els interessos del país...saludus crcak

òscar dijo...

posat a anar al cinema, podria repescar aquell antic costum de la doble sessió veient "mi vida sin mi" i "el club de la lucha".

... que tota la vida és cine i els somnis; cine són ...