1/10/08


Vicky Cristina Barcelona no m’ha entusiasmat. Em pregunto si fan falta campanyes de promoció tan descarades de la ciutat deBarcelona? No oblidem, pagades amb diner públic del consistori. No ens queixem després que la ciutat es converteixi, cada cap de setmana, en un parc temàtic on hi venen quantitats inassumibles de turisme low cost. Què passa ? Hem de morir d’èxit? Seguim amb aquesta inèrcia del campi qui pugui? Una pel·lícula ha d’interessar pel que explica i per com ho diu. No crec que sigui aquest el cas. En aquest film, a part de la també patètica aparició de figurants famosos, es tracta d’una campanya de propaganda, pagada a preu d’or, per satisfer les dèries onanistes de l’establishment sociata barceloní. Home, que un personatge de la talla de Woddy Allen s’hi presti és, si més no, discutible. Tinc la impressió que es fa sortir amb calçador molts dels indrets emblemàtics de Barcelona per tal de justificar la morterada de calés que l’Ajuntament hi ha evocat. Està bé? Jo crec que no.

6 comentarios:

Noctas dijo...

Les subvencions ja vinguin del consistori ja vinguin del ministeri per la realització d'una película són absoltament intolerables. Si vols fer una peli te la pagues i si després la gent la va a veure hauràs fet negoci i si és una birria de peli i ningú la veu t'arruines com qualsevol altre empresari. Recordo Alatriste, una merdeta de peli financiada amb diner públic. Quina vergonya..

Anónimo dijo...

Per quins sets ous tots els convergents critiqueeu despiadadament qualsevulla iniciativa del tripartit. Tot el que sigui promocionar la ciutat de Barcelona es positiu. Aquests diners retornaran a Barcelona multiplicats per 5. Ja en xupareu d´oposició, ja....

... dijo...

Holaaaa!
Ui jo encara no l'he vista, però és que me l'han feta avorrir. tanta publicitat, tant parlar-ne... és d'aquelles pel.lícules que me fa mandra i tot veure-la de tant sentir-ne a parlar.
Els agafo tirria.

Salutacions!!!!

Carles TV dijo...

Anònim: ho criticaria igualment si fos inciativa convergent, no et confonguis. El problema és que acapareu tot el poder i alguna cosa deveu fer malament, no? O potser esteu per sobre del bé i del mal les esquerres? Sigues crític també, coi!

Anónimo dijo...

Això fem malament.

http://www.elmundo.es/elmundo/2008/10/09/barcelona/1223533146.html

Literalment em cau la cara de vegonya.

Pero crec que erres en el tema de la película perque aquests diners es recuperen facilment. Conveniencia també ho hauria fet i no ho criticaries.

Carles TV dijo...

Primer: Donar una opinió des de l'anonimat, molt valent no ets. Segon: Tractar Convergència de "Conveniència", acudit fàcil i dolent. Un altra vegada fes-t'hi una miqueta més i signa.