29/9/08


A segona oe, a segona oe oe oe! Ho desitjo per a un equip petit i perdedor de la ciutat comtal que es fa dir català però que es diu Espanyol. Resulta que aquest cap de setmana van perdre, una vegada més, contra el Barça. Ja els hi està bé. A sobre d’incompetents per tenir un servei de seguretat que deixa entrar bengales a tort i a dret, vessen ràbia per haver perdut a l’últim minut i de penal. Quina gran estocada, millor imposible! Quines parides més us hem d’aguantar? Voleu una requalificació urgent del cervell? Ara voleu denunciar als jugadors del Barça per celebrar el gol amb els seus aficionats? Au va! Que la lliga està prostituïda? Què hi fas doncs participant-hi, Sánchez Llibre? T’agrada pagar per un servei? A segona oe, a segona oe oe oe!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Putu Barça, jugant amb 12 és molt fàcil guanyar. Quina vergonya de papu negre. Aquest penalti es pita a l´area del Barça i el Sr. Medina Cantalejo no pot tornar a entrar a Catalunya.
Les actituds mafioses i despostes del Sr. Laporta comencen a donar els seus fruits.

Carles TV dijo...

No vau fer ni una rematada a porta i el gol, a més, de falta. Vinga, admet la teva petitesa. És el primer pas per crèixer.

Noctas dijo...

Ho vaig llegir ahir..que l'espanyol volia denunciar als jugadors que havien celebrat el gol...és a dir, que per una colla de bèsties a qui l'Espanyol deixa entrar,ara resultarà que els jugadors no poden celebrar el gol..? es una misèria de club...

Anónimo dijo...

Us heu fixat amb el President del Barça? Sembla el mateix Adolf Hitler. Ara si que em crec que despatxés al seu xofer enmig del carrer davant l´estupor de tothom. Laporta baixa´t els calçotets al proper dia a l´aeroport¡¡¡¡¡¡¡ El col.ectiu gay t´ho agrairà.

Carles TV dijo...

Admetre la petitesa, primer pas per crèixer, oi anònim?