13/11/07


Indignació ahir al vespre. Conscient d’haver sobrepassat el límit de velocitat permès però alhora plenament convençut d’haver estat sancionat injustament. Autovia de Fornells a l’alçada dels concessionaris, al voltant de les vuit del vespre. Els Mossos decideixen que han d’engreixar la caixa i munten un dispositiu per aturar a tot aquell que sobrepassi els límits de velocitat permesa (50 km/h). Fantàstic. Genial. Demano fermament al responsable de la instal·lació d’aquest control que m’expliqui que hi fan parant a tort i a dret en un lloc com aquell? No em crec que sigui per evitar accidents, ni per motius de seguretat. Voluntat alliçonadora? El Gran Germà Estat que procura per la nostra seguretat? Tampoc! Perquè no se’ls veu vigilant i controlant els perills reals i evidents, uns metres més enllà, a les obres de desdoblement de la N-II? Els que fem servir diàriament aquesta via de comunicació (!) se’ns maltracta amb una traçat en pèssim estat i molt mal senyalitzat. Qui m’indemnitza pels retards? Qui em garanteix la seguretat quan passo per aquest circuit perillosíssim? Fins quan aquest calvari?

8 comentarios:

Anónimo dijo...

totalment d´acord amb tu, no hi ha dret, que es dediquin a fer coses útils i no a tocar la pera a la gent

Àlex Sáez dijo...

Carles,

Crec que cal revisar els limits de velocitat en les diferents vies. Potser hi han trams - per exemple a tunels o rondes - que la limitació de velocitat pot provocar retencions o major perill, però per altra banda crec que les sancions també ajuden a generar major consciència i que ajuden a rebaixar el nombre de víctimes en accidents de circulació. No només les sancions, sinó també la millora de les carreteres i les campanyes de sensibilització.

Al parlament espanyol ara estem tramitant una reforma del codi penal en matèria de seguretat vial, que per exemple pot suposar una pena de multa económica o de presó al conductor que circuli per més de doscents en una autopista, reduir les velocitats redueix els accidents i mesures tant excepcionals i punitives com aquesta segurament estalviaran molt dolor.

Salutacions i endavant amb el bloc,

Àlex.

Anónimo dijo...

Àlex, la sanció que m'arribarà properament no modificarà els meus hàbits al voltant atès que em considero una persona prudent. Reitero l'afany recaptatori del control d'aquest dia a l'autovia de Fornells. Aquest fet sumat al cabreig pel calvari diari de les obres a la N-II ocasiona una desconfiança i un malestar amb qui ens gestiona la "res publica". El silenci de Madrid davant la demanada de gratuïtat de l'AP7 mentre durin les obres és justificable? Merci per llegir-me.
Carles TV

Àlex Sáez dijo...

Carles,

L'execució de les obres de la N-II és probablement una de les questions que més m'incomoden d'aquesta legislatura. El ritme de les obres ha estat lent amb les necessitats de les nostres comarques. La gratuitat de la AP-7 podria ser una bona mesura, però també cal compensar a ABERTIS i no és una negociació fàcil.

Contimuem treballant. Salutacions!

Àlex.

Marc Arza dijo...

Carles,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Alba Serra dijo...

Carles,

benvingut al club. Un cas calcat em va passar fa un cert temps. Purament afany recaptatori.
Sorprèn l' actuació dels Mossos d' Esquadra : generalment camuflats darrere rotondes.
A mi em va passar al novembre de 2005 : recta d' Anglès direcció Girona. Recta amb dues rotondes. Un dimecres a les 8'10 matí. M' apropo a la rotonda i em paren. Em diuen que anava a 74 km/h!!!. Massa a prop de la rotonda on s' ha d' anar a 50 km/h.
Certament, el codi diu que m' he excedit 24 km/h.
Em queixo amb el Mosso d' Esquadra. Li dic que el cotxe que anava davant meu anava més de pressa.
Resposta del Mosso : " el flaix salta cada 55 minuts. Avui li ha tocat a vostè. Si hagués passat un xic abans o després doncs no li hauria tocat".

Excel.lent resposta. Abans del mes pago religiosament 210 euros (300 euros però abans del mes fan un "descompte").No m' avisa que em retiren el carnet. Passen 6 mesos i rebo una carta del Ministerio. Em notifiquen la retirada de carnet.FAig 2 recursos però me'ls deneguen.

Ara fa un haig vaig complir el mes sense carnet. Vaig fer 15 dies el mes de novembre i 15 el desembre.

Per què no es posen a les corbes que hi des d' Anglès fins a Montfullà ? Deu ser la Nacional més tercermundista que hi ha a tot l' estat espanyol !

Jo tampoc em considero una conductora temerària. Ja veus 74 km ! en una recta.

Per què no arreglen aquesta Nacional on cada dia hi circulen més de 20.000 cotxes ?

Em sap greu però no hi ha resposta. Pur afany recaptatori. Enlloc de formar es dediquen a penalitzar constantment. Formar val més diners !
Ja veus anar engreixant les arques de l' estat perquè ens surti la Maleni Álvarez i ens digui que "es la mejor ministra de Fomento desde los tiempos de la República".

Carles, inversió a les comarques gironines 0. 20 anys fent 30 km de Nacional !! Ni sociatas ni peperos. La solució és la independència.

A reveure,

Alba Serra.

Alba Serra dijo...

Perdó,

el Mosso em va dir " el flaix salta cada 55 segons" -no 55 minuts com he escrit !!

Anónimo dijo...

LA INDEPENDENCIA AMB ELS MOSSOS DE LA QUADRA? NI REGALADA ¡ ¡ ¡
KE TORNI LA GUARDIA CIVIL URGENTMENT.