30/10/07


Coincideixo plenament amb la crítica que fa el blogger Desmond a Artur Mas sobre la refundació del catalanisme. Tal i com està el país, no seria hora de trepitjar més territori i deixar-nos de tonte(o)ries? És electoralment recomenable i políticament convenient passar-se tantes hores al despatx del carrer Còrsega reformulant un moviment que ningú sap ben bé a on ens ha de portar? S’està donant l’imatge de polític allunyat de la realitat. Tanta teoria és bona? Bla, bla i bla. En situacions de caos diari com el que estem patint, crec sincerament que seria convenient estar més al costat de la gent, escoltar-la i plantejar-li solucions reals. La proximitat s’agraeix en moments de dificultats. I em sembla que el líder del principal partit del Parlament de Catalunya s’està equivocant en aquest sentit.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

La gent cada dia se l´hin fot més la independència perquè bla,bla bla.
Només interessa mantenir el debat als acomodats d´ERC per seguir embotxacant-se calerons frescos.
Mirem a Europa i no al melic.

Josepmaria

Dessmond dijo...

Ara en Mas ha decidit tenir presència a internet. No entenc perquè no podia fer-ho en un blog escrit. Això del video-blog... Ens interessa el que pensa. Res més. Res més.

Anónimo dijo...

per fi una mica de critica intersant carlus, a vejam si us adoneu que tenim uns liders nacionals d´erc i ciu que són una vergonya, ens foten enfrontar entre nosaltres quan ells es dediquen a viure la bona vida