27/6/07


Sovint es diu que una imatge val més que mil paraules. Jutgin vostès mateixos si aquesta foto del president de la Generalitat és significativa o no.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei Carles, gracies per la teva visita al meu blog!

Anónimo dijo...

Xarli ets un radical.

Fèlix.

Anónimo dijo...

Jo trobo que en Montilla és un bon paio, un xarnegàs, però en el fons un bon paio.

Li costa el català, però el tiu n´està aprenent, i crec que s´ha de valorar.

Pitjor es l´Arturito que a casa seva parla en castellà.

Fèlix

Fèlix.

Anónimo dijo...

Coincideixo amb en Fèlix, val més l'actitud d'en Montilla on veus que tot i no ser la seva llengua habitual s'esforcen per millorar, que no la dels catalans de tota la vida, llegeixi's Mas per exemple, que han optat pel català només perquè estan a un partit nacionalista.

Xavier

Carles TV dijo...

Els judicis sumaríssims que feu en Mas no els entenc, sincerament. Com podeu afirmar amb tanta rotunditat que a casa seva l'Artur Mas parla en castellà? Hi heu estat alguna vegada? Us ho ha xivat la minyona? Hi teniu instal·lat algun micròfon? Tampoc entenc els amables elogis cap en Montilla. A mi em fa llàstima tenir-lo com a president, què voleu que us digui.

Anónimo dijo...

El teu amic Arturo (així es deia abans) ja sabem quin tipus de català és... t'ho explico? d'aquells de tota la vida que creuen que en la llengua de l'imperi tothom s'entén, però ara toca parlar català ja que sinò la tropa no ho entendria. En Mas va ser l'artífex del pacte Mas-ZP pel nostre migrat estatut, i ja veus on hem acabat, amb recursos al TC i probablement el retallin encara més.

No crec que s'hagi de criminalitzar en Montilla pel domini de la seva llengua, en tot cas per la seva política. De la forma com van les coses d'aquí a 4 dies tindrem un Mohammed de president de la Generalitat.

X.

Carles TV dijo...

La gent d'ERC teniu un garbuix mental de campionat. El dia que us assereneu- el tranquimacine va bé- i prioritzeu Catalunya per sobre les cadires, començarem anar bé...
Referent a l'Arturito, conya repetitiva i pesada, et faig avinent que encara que en el seu dni hi hagi constat algun dia el nom en castellà no vol dir res.......sense anar més lluny, en el de la meva mare hi constava Maria de los Remedios, i no és sospitosa de castellana....

Anónimo dijo...

Per oportunista el Montilla aquest, que ara per quedar bé aprèn l'dioma, però quan era alcalde de Cornellà o President de la Diputació de Barcelona va considerar que no calia. Conviccions fermes, en definitiva. Qui és l'oportunista? Sobren cometaris.

Anónimo dijo...

Arturo Mas. Els amics el cridaven per Arturito.

Ho se de bona tinta, el seu nebot va a classe amb mi.

Adagio dijo...

com et passes a sobre k el monti fa lesforç d'escriure be xD

Anónimo dijo...

A veure Carles, quines lliçons sobre Catalunya ha de donar CiU? què va fer el 1999 per mantenir la Generalitat? vols que fem memòria? mai sabien entès tant bé dos partits com aquests !!! per tant si va ser legítim que vosaltres pactéssiu amb el PP, també ho és que ERC pacti amb el PSC.

Us vau equivocar el 1999, esperem que no torneu a cometre aquests tipus d'errors en un futur, tot i que el "vostre segon líder" altrament dit Duran i Lérida diu que amb el PP s'hi entendria molt bé. Aquest individu seria capaç de vendre Catalunya al dimoni amb l'únic objectiu de tocar cuixa com tu dius.

Xavier

Carles TV dijo...

Benvingut tothom que tingui interés per parlar i escriure bé l'idioma propi del nostre país, o sia, el català. Ara bé, em pregunto també si quan era alcalde de Cornellà o president de la Diputació de Barcelona no calia parlar-lo bé?
Referent al PP, amic Xavier, hi ha una diferència substancial. CiU mai vam entregar la presidència ni cap conselleria de la Generalitat a aquest partit que tanta urticària us provoca (a mi la mateixa que em produeix el PSOE). ERC no pot donar massa lliçons de com s'han de fer les coses després d'haver entregat la presidència de la Generalitat de Catalunya al PSC-PSOE.