6/6/07


Ha passat el que havia de passar. S’ha consumat. Canvi de color al govern de la Diputació. No ens hauria de sorprendre. La raó de ser del tripartit és i serà eliminar del mapa polític el principal partit del Parlament de Catalunya. Allà on l’aritmètica ho permeti, el tripartit hi serà. Els falsos estires i arronses i les no-negociacions són teatre de baixa categoria interpretats per actors dolents. Posades en escena com la de Portabella a Barcelona fent cara de nen enfadat són un miratge i responen a d’altres interessos. Només cal veure els somriures sorneguers dels líders en el segellament dels pactes progressistes. Patètics i poc reconfortants. Mai com ara l’acumulació de poder havia recaigut en unes soles mans, i a més, perdedores. És el que fa l’ànsia de poder i l’anhel de tocar cuixa. Vendre’s al preu que sigui. Que no ens vinguin amb sopars de duro i discursos independentistes. És el poder pel poder. Quins dallonsis.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Una mica de neteja a la Diputació ja anirà bé, a veure si deixa de ser un "cementiri de Dinousaures" per CiU.

Carles TV dijo...

Neteja només a un lloc o a tots?

Anónimo dijo...

A tots, a la Diputació de Barcelona també li convindria, però a la de Girona és un escàndol, ho saps prou bé.

Jesús Pastor dijo...

Mentre a CIU no ens oblidem un xic d'esquerra i ens n'adonem que qui està enfeblint Catalunya és el PSC no anirem pas bé.

Una abraçada Carles.

Carles TV dijo...

Del desgavell del tripartit i dels seus pactes en són responsables al 50% Psc i Erc, no?

Anónimo dijo...

Com es possible????
encara existeix algú que no sigui conscient que l’actual desgavell polític s’ha posat de moda arrel del mal famós i antinatural “tripartit”?

Abans existien tres o quatre colors ben definits als que hom podia donar suport segons la seva creença, però qui gosa fer-ho ara?

Abans s’anomenava “Esquerra Republicana de Catalunya” ara només és “Esquerra Republicana” i Catalunya??????

Colla de renegats i tot per una cadira...

Anónimo dijo...

Ni CIU, ni PSC, ni ERC ni IV. L´únic partit que fa falta a Catalunya és Plataforma per treure tota la purria de marroquins, sudamericans i gent de l´Est.

No ens enganyem.