8/10/09


M’agrada com s’està posant la situació a can Florentino. Comencen a aparèixer els primers nervis. Massa milions gastats per avorrir al personal d’aquesta manera. No juguen a res i això els inquieta. Ja li han fet saber al comandant de la nau, o sia Pelegrini, que amb aquests jugadors s’ha de jugar “bonito”. L’èsser superior es pensava que fer un equip que donés espectacle seria bufar i fer ampolles. Crec que el show només acaba de començar i ens divertirem molt. La neomajestuositat blanca ja trontolla. Que bé m’ho passo cada dia agafant el pont aeri-digital-esportiu.

3 comentarios:

òscar dijo...

ara sols toca esperar que l'alegria sigui plena amb una final de champions al bernabeu, sense el madrid i amb el barça conquerint la quarta. e
n aquell moment, i només en aquell moment, enyoraré no tenir joan gaspart per estar fotent el boig damunt la gespa del bernabeu.

Jordi dijo...

Una temporada que, sens dubte, promet moltíssim. No entenc sincerament aquest nerviosisme que promouen a Madrid després de perdre contra el Sevilla, un dels grans. De qualsevol manera, millor que s'amoïnin, això afavoreix el Barça.

Noctas dijo...

Jijijiji Florentino, las segundas veces nunca fueron buenas!!!que els donguin pel cul i el Cristiano lesionadet, ohhhhh fantàstic!