11/5/09


Mai una televisió havia estat tan al servei d’un partit. De fet, en mans d’uns sectaris com aquests no s’en podia esperar res de bo. No tenen vergonya. Aquesta setmana, TV3, decideix endinyar-nos dosis de positivisme a sac. Els sociates diuen que ja n’hi ha prou de negativisme i derrotisme. Objectiu? Girar la cara a la realitat i fer veure que un altre món és possible i anestesiar a la societat. La televisió pública, fent-nos creure que hi ha vida flowerpower després de la crisi. Aquesta enèsima i patètica manipulació del tripartit em fa veure que estan acomplint el seu objectiu: Situar els mitjans de comunicació d’aquest país a ras de terra. Que algú aturi aquesta destrucció!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Per primera vegada a l´historia RAC 1 ha passat a Catalunya Radio. Carles la gent no és tonta i com diria en Nuñez no se la pot enganyar.

Noctas dijo...

La Terribes tenia bona fama i tothom se l'estimava quan estava al canal 33 i no és per fer-me el bruixot però en aquell temps ja em queia malament, no la podia veure, la veia una grimpaire sense escrúpols.....saludus crcak

òscar dijo...

a mi com a professional m'agradava. potser per això la decepció d'ara és encara més gran.