29/8/08


I de la solidaritat d’Euskadi amb l’estat espanyol perquè ningú en parla? És tema tabú? Potser ja és hora que algú des del nacionalisme català digui les coses pel seu nom. Pantomimes com el Galeuscat ja poden anar a prendre vent. Quan la discussió versa sobre el finançament no busqueu a cap basc ja que aquest marxarà en direcció contrària. Ells ja ho tenen resolt gràcies a un concert econòmic blindat per sempre més. Sovint des d’aquí es perd el cul per tot allò que ve d’allà. A mi que no em busquin. Ja n’estic tip. I nosaltres? Després d’escoltar ahir en Solbes estic convençut que el nostre destí és negre com el carbó. I el PNB confirmant el seu suport als pressupostos...

3 comentarios:

Jaume Colomer dijo...

No sé si perdem el cul pels bascos. El que sí sé és que ells acostumen a tenir-los més quadrats que nosaltres. I no només perquè alguns duguin una pistola dins del pantalons. Personalment, ja m'agradaria tenir un PNB a la Generalitat. Dubto que a aquestes alçades estéssim marejant la perdiu amb en Solbes.

Noctas dijo...

A catalunya governen els sociates,no ho oblidem això. Amb els sociates a la generalitat poca cosa podem fer..saludus

Ferran dijo...

Respecte al comentari anterior, voldria dir que ni amb els sociates a la Generalitat, ni tampoc sense ells. 30 anys fa ja que va morir el dictador, i aquí tot segueix igual. I ja han governat uns i altres, aquí i allà.
¿Algú amb capacitat de fer alguna cosa intel·ligent?
Salut.