11/4/08


Que la política és pels polítics cada vegada n’estic més convençut. El seu llenguatge no és el meu. Trobo impresentable que un president de la Generalitat cridi a Palau al cap de l’oposició per tractar un tema tan greu com és el de la sequera i el menysprei titllant de broma de mal gust la solució que planteja. I què pensa fer vostè Sr. Montilla? Resar a la Moreneta com el conseller Baltasar o encomanar-se a Alà mirant a la Meca? Dimissions? I, ara! Ni parlar-ne! Proposo que no parlem tant de la memòria històrica i que es tramiti per via d’urgència una llei de memòria recent. Quin partit s’oposava al transvassament de l’Ebre i ara aposta per fer-ne un al Segre? Quin partit volia suprimir les diputacions fa quatre dies i ara no ho faria ni que els matessin? Tic, tac, tic, tac……

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Torna el carnet de Convergencia.

Anónimo dijo...

La darrera és dir-li "Ronda del Vallès" al Quart Cinturó i fer-nos creure que "no és el mateix".

Carles TV dijo...

Anònim: Tornar el carnet? Gran argument aquest, no??? Hi has pensat molt?
Jordi: De manipular i tergiversar en saben un niu aquests del tripartit.

Anónimo dijo...

Tens el mateix discurs que tots els convergents. Torna el carnet i tingues criteri propi. Després critiqueu l´Acebes. Qui és l´Acebes de Convergència? Us fan pensar a tots iguals.

Convergència = Testigos de Jehovà

Carles TV dijo...

Qui ets tu per discutir el meu criteri? Anhelem els discursos únics? Les txeques? La resurrecció d'en Ceaucescu? Mal et pesi som el partit majoritari al Parlament de Catalunya i s'hi pot discrepar desde dins. Relaxa't.

Anónimo dijo...

Sou el partit majoritari, sembles l´Aznar l´11 M. Segur que penses que en Montilla no és el president legítim. La travesia pel desert serà llarga i amb gent com tu més.

Carles TV dijo...

L'odi i la ràbia vers Convergència et corromp. El problema el tens tu. Més Superglu o potser vaselina?

... dijo...

Hola Carles!!!!
Vaja, veig que he entrat un dia de molta dialectica. Bueno trencaré una mica la tònica i et saludaré i agrairé la visita al bloc.

Jo no no entenc massa en política però a mi em sembla que quan hi ha un problema tant greu com la sequera o d'altres que viu aquest país, en ocasions s'han de valorar (ja no dic acceptar) sí valorar opcions encara que siguin proposades per grups opositors, però importa més els interessos de partit que el pais. I això no s'ha de ser convergent (ho dic pel crític anònim) ni de res, és evident.

Eva dijo...

la forma com es tracta l'aigua en aquest país és lamentable! de república bananera!