29/1/09


La política com moltes coses a la vida és cíclica. Ara cap aquí, ara cap allà. Tot acaba tornant. Determinats partits governen uns quants anys i d’altres opositen per tornar-hi al cap d’un temps. Ningú se n’escapa. Vull dir que res és etern. Bé, hi ha excepcions. Un cas clar és el dels socialistes que manen des de fa trenta anys a Girona i Barcelona. La seva eternitat és bona, el poble els ha votat, diuen amb raó. L’eternitat d’en Pujol, en canvi, era dolenta, ves quina cosa. Quina manera més sui generis de veure la cosa. Obrir finestres és bo per tothom i a determinada administració local és urgent i necessari.

14/1/09


Ahir TV3 estrenava un programa dedicat al públic adolescent. Aguanto cinc minuts. Quin fracàs. El primer que es discuteix és la mida del penis i les sensacions que la regla ocasiona a les noies. Entre rialles i bon rotllo del presentador, en Roger de Gràcia, cap els nanos. Vergonya aliena. Aquest és el servei que ha de donar una televisió pública? Aquesta és la mediocritat que ha d’oferir la televisió catalana? No demano programes amb moralina incrustada, ni molt menys, però sí una altra proposta televisiva. Enyoro programes d’entreteniment de l’estil “Persones humanes”, “Un tomb per la vida”, “Afers Exteriors” i tants d’altres….en aquest sentit també anem de mal en pitjor!

8/1/09




Caurem algun dia en el desànim i en el “ja us ho fareu” els ciutadans d’aquest país després veure l’actitud tèbia i tova del govern de la Generalitat davant la negociació del finançament amb l’estat espanyol? Ens poden humiliar dia rere dia, donar pel cul, bufetejar-nos, estomacar-nos, saltar-se compromisos verbals i escrits, passar-se pel forro lleis (!)…. que aquí no passa absolutament res. I escoltes l’ínclit Puigcercós demanant paciència a CiU. El més trist de tot plegat es que el final d’aquesta història ja s’està dibuixant. L’aparell mediàtic del PSOE-psc (és a dir, el 90 % dels mitjans de comunicació d’aquest país) ja estan venent un acord de mínims com de màxims. Heu escoltat l’Iceta en aquest sentit? Venen ganes de dir-li a la cara, ens has pres definitivament per imbècils? Què ens queda, la Moreneta o Artur Mas?