23/10/08


No havíem quedat que hi havia d’haver separació església-estat? No reclameu -polítics del tripartit- el laicisime de l’estat? Doncs jo em pregunto què carai hi feien els Nadals, Pagans i Carods Rovires, a la celebració d’entronització del nous bisbe de Girona? Per posar només un exemple। D’aquí quatre dies, la missa en honor a Sant Narcís, veurem el mateix paripé al primer banc a l’església de Sant Fèlix. No us entenc, sincerament. Si la vostra presència rau en el fet de representar la institució que presidiu, perquè us ompliu tant la boca en la defensa d’un estat laic i aconfessional? Quedeu-vos a casa i així actuareu en conseqüència amb els principis que defenseu. De fet, política i coherència són termes cada vegada més antagònics.

13/10/08

Acabo de tenir un conflicte telefònic amb una ciutadana (?) sud-americana que s’ha indignat perquè jo li parlava en català. Ha tingut els sants collons de dir-me que era de mala educació no parlar-li en castellà. M’he enfurismat i la sang em bullia. A on anirem a parar? He mirat d’aguantar la respiració per no ser maleducat.

1/10/08


Vicky Cristina Barcelona no m’ha entusiasmat. Em pregunto si fan falta campanyes de promoció tan descarades de la ciutat deBarcelona? No oblidem, pagades amb diner públic del consistori. No ens queixem després que la ciutat es converteixi, cada cap de setmana, en un parc temàtic on hi venen quantitats inassumibles de turisme low cost. Què passa ? Hem de morir d’èxit? Seguim amb aquesta inèrcia del campi qui pugui? Una pel·lícula ha d’interessar pel que explica i per com ho diu. No crec que sigui aquest el cas. En aquest film, a part de la també patètica aparició de figurants famosos, es tracta d’una campanya de propaganda, pagada a preu d’or, per satisfer les dèries onanistes de l’establishment sociata barceloní. Home, que un personatge de la talla de Woddy Allen s’hi presti és, si més no, discutible. Tinc la impressió que es fa sortir amb calçador molts dels indrets emblemàtics de Barcelona per tal de justificar la morterada de calés que l’Ajuntament hi ha evocat. Està bé? Jo crec que no.